bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf-Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Trouwreportage demo

 
 

Op deze pagina is een demo trouwreportage te zien, samengesteld uit foto's van een bruiloft die ik als bruidsfotograaf heb gemaakt. De trouwreportage is gemaakt bij de sfeervolle trouwlocatie Kameryck te Kamerik. Een mooie groene en ruimtelijke locatie voor bruidsfotografie, waar je zowel binnen als op twee plekken buiten kunt trouwen. Buiten is een wijds uitzicht op het water en de golfbanen.

Scroll zover naar beneden dat de gehele trouwfoto / slideshow zichtbaar is. Het openen van de slideshow kan wat traag verlopen, afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Mocht de slideshow niet zichtbaar zijn, in sommige gevallen bijvoorbeeld middels iPad of mobiel, kijk dan via mijn portfolio trouwreportage.

 
     
     
   
     
     
 

Mijn trouwreportage is vrolijk, sfeervol en ook een vleugje romantisch. Graag fotografeer ik de emoties van zowel het bruidspaar als de gasten, waarbij de details een mooie aanvulling vormen.

 
     
 

De foto's van jullie trouwreportage lever ik op DVD voor een blijvende herinnering. De trouwfoto's zijn eenvoudig te delen met familie en vrienden en worden afdrukklaar geleverd. Willen jullie liever niet zelf de rompslomp van het delen van de foto's met familie en vrienden? Dan kan de trouwreportage online worden geplaatst, uiteraard beveiligd met een wachtwoord, en kunnen jullie familie en vrienden de trouwreportage bekijken en zo zij willen ook bestellen en worden de trouwfoto's professioneel afgedrukt.

 
     
 

Zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen, wat de mogelijkheden zijn en willen jullie meer van mijn bruidsfotografie zien? Neem dan per mail of telefonisch contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan ik jullie alles vertellen over mijn bruidsfotografie en de trouwreportage. Jullie kunnen diverse trouwalbums bekijken gevuld met foto's van een volledige trouwreportage en trouwfoto's van verschillende bruiloften.

 
     
  En willen jullie de trouwreportage aanvullen met een trouwalbum, dan kan ik jullie verschillende trouwalbums aanbieden. Van mooie handgemaakte (kunst)lederen trouwalbums tot digitale trouwalbums (in de computer opgemaakt en vervolgens afgedrukt en tot een trouwalbum gebonden). De keuze hierin is enorm.  
     
  Zo jullie willen kunnen jullie al dan niet inspraak krijgen welke trouwfoto's van de trouwreportage opgenomen worden in jullie trouwalbum.  
     
  Willen jullie liever geen trouwalbum, maar wel iets tastbaars? Denk dan eens aan een luxe bewaarbox gevuld met de mooiste trouwfoto's uit jullie trouwreportage.  
     
 
trouwreportage door bruidsfotograaf | bruidsfotografie Kameryck
 
     
 

Rikkemien fotografie 2018 - trouwreportage demo