bruiloft fotograaf
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Trouwreportage bruidspaar M&W

 
 

Op een prachtige dag in mei trouwden M&W. 's Ochtends vroeg begon de trouwdag bij het ouderlijk huis van de bruid. Enkele vriendinnen van de bruid hadden daar overnacht, zodat er 's ochtends een gezellige bedrijvigheid was. Ook de dochter van het bruidspaar had daar overnacht en genoot van alles om haar heen.

 
     
  Eerst kwam de kapper en vervolgens de visagiste. De bruidegom was inmiddels ook gearriveerd met de andere twee kinderen. Onder toeziend oog van de gasten en de kinderen ontmoette het bruidspaar elkaar in de gang.  
     
  Scroll zover naar beneden dat de gehele trouwreportage / slideshow zichtbaar is. Het voor de eerste keer openen van de slideshow kan wat traag verlopen, afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Onder de slideshow is het verdere verloop van deze trouwreportage bruidspaar M&W.  
 
 
 
 
 
 
  Na de ontmoeting, een toost, lunch en enkele groepsfoto's togen we naar Oud-Zuilen (bij Maarssen) naar logement Swaenenvecht. Een mooi logement gelegen langs de Vecht waar iedereen zou overnachten. In de tuin werden wederom groepsfoto's gemaakt en vermaakte iedereen zich prima.  
     
  De huwelijksceremonie vond plaats in het kleine sfeervolle kerkje van Oud-Zuilen, ook gelegen aan de Vecht, net naast Slot Zuylen, Belle van Zuylen en logement Swaenevecht.  
     
  Na de ceremonie ging het bruidspaar per sloep naar de feestlocatie Parel van Zuilen. Meer over de Parel van Zuilen, een prachtige groene officiële trouwlocatie in Utrecht, is te lezen op de aparte Parel van Zuilen pagina.  
     
  Bij de Parel van Zuilen stonden inmiddels alle gasten klaar om het bruidspaar te ontvangen. Onder het genot van taart en champagne konden het bruidspaar en de gasten heerlijk relaxen, zowel binnen als buiten op het terras en in de tuin.  
     
  Een heerlijke bbq kon er genuttigd worden in de tuin en de dag werd al feestend binnen afgesloten.  
     
  Op mijn Facebook pagina zijn meer foto's van de trouwreportage bruidspaar M&W te zien.  
     
 
trouwreportage bruidsfotograaf parel van zuilen
 
     
 
© Rikkemien fotografie 2018 - trouwreportage bruidspaar M&W