bruiloft fotograaf
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Trouwreportage bruidspaar M&J

 
 

Op een prachtige dag in september trouwden M&J. In de ochtend startte ik bij het ouderlijk huis van de bruidegom om het aankleden van de bruidegom vast te leggen, onder toeziend oog van zijn moeder en zussen. Vervolgens ging ik naar de bruid om haar make-up en aankleden te fotograferen.

 
     
  In een prachtige oude trouwauto kwam de bruidegom zijn bruid ophalen. In aanwezigheid van de familie zagen bruid en bruidegom elkaar voor het eerst. De fotoshoot vond plaats in het nabijgelegen Maximapark, in de sfeervolle en groene Vlinderhof (of Vlindertuin) om precies te zijn. Een mooie ietwat zachte en lage zon, zorgde voor mooie en sfeervolle trouwfoto's.  
     
  Let erop dat de gehele trouwreportage / slideshow zichtbaar is. Het voor de eerste keer openen van de trouwreportage kan ietwat traag verlopen, mede afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Onder de slideshow is het verdere verloop van deze trouwreportage bruidspaar M&J.  
 
 
   
 
 
  Na de fotoshoot was er een lunch bij het bruidspaar thuis en vervolgens werden de gasten in een mooie oude witte Amerikaanse schoolbus en het bruidspaar in hun trouwauto naar de trouwlocatie Mereveld gebracht voor de burgerlijke ceremonie. De kerkelijke ceremonie vond plaats in de Marekerk in De Meern, waar de kerk volstroomde met vele vrienden en bekenden..  
     
  Een uitgebreid diner vond plaats bij Mereveld met tussendoor enkele speeches. De dag werd spetterend afgesloten met een groot feest, ook bij Mereveld. Bruidspaar M&J hebben in het verleden aan wedstrijd dansen gedaan en dat was goed te zien aan een mooie openingsdans.  
     
  Meer over de trouwlocatie Mereveld te Utrecht, een officiële trouwlocatie in Utrecht, is te lezen op de aparte Mereveld pagina, die binnenkort op mijn website verschijnt.  
     
  Op mijn Facebook pagina zijn meer foto's van de trouwreportage bruidspaar M&J te zien.  
     
 
trouwreportage bruidsfotograaf utrecht mereveld trouwen
 
     
 
© Rikkemien fotografie 2018 - trouwreportage bruidspaar M&J