bruiloft fotograaf
trouwreportage van moderne bruidsfotografie
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Parel van Zuilen

 
 

De Parel van Zuilen is een pareltje onder de trouwlocaties in Utrecht. Verscholen in het groen aan de rand van Utrecht vlakbij het dorpje Oud-Zuilen, langs de rivier de Vecht, staat een prachtig landhuis. In de Raadzaal, al sinds de dertiger jaren van de 20ste eeuw in gebruik, kan worden getrouwd. Maar ook buiten bij mooi weer kan er in de Springertuin worden getrouwd.

 
     
  Als bruidspaar kun je je entree maken via de toegangspoort, per trouwauto, te voet of in een bakfiets. Via het water kun je ook stijlvol aankomen via de huwelijksboot.  
     
  De huwelijksvoltrekking, een lunch, een receptie, een borrel, dinner en een feest kunnen allemaal gevierd worden in de Raadzaal en de aangrenzende burgermeesterskamer. Het aangrenzende terras aan het water kan bij goed weer worden gebruikt en is exclusief voor jullie en jullie gasten.  
     
     
 
Uitzicht vanuit de Springertuin op het terras en op het landhuis De Parel van Zuilen.
 
     
 
 
     
 
Voor het maken van goepsfoto's is de Springertuin van de Parel van Zuilen ook erg geschikt.
 
     
 
 
     
 

Trouwreportage

 
  De locatie en de tuin lenen zich prima voor het maken van een trouwreportage. Willen jullie hiervoor liever een andere omgeving? Dan is het gemakkelijk om de binnenstad van Utrecht te bereiken, maar ook Slot Zuylen. En iets verder weg zijn genoeg andere plekjes.  
 

 
 
Daarnaast kun je ook fijn ravotten in de Springertuin, maar ook een fanatiek potje tafelvoetbal spelen. Of gezellig relaxen, eten, drinken en kletsen op het terras.
 
     
 
 
     
 
Of binnen gezellig kaarten.
 
     
 
 
     
 
Lekker rondhangen en relaxen in de bomen kan natuurlijk ook.
 
     
 
 
     
 
In de Raadszaal kan fijn gedanst worden. Er is ook ruimte voor een band en/of een dj op het verhoogde podium in deze zaal.
 
     
 
 
     
  Benieuwd naar meer foto's van deze locatie en het bruidspaar? Op mijn bruidsfotografie Facebookpagina zijn meer foto's ter inspirtatie.  
     
     
 

© Rikkemien fotografie 2018 - officiële trouwlocatie Utrecht - Parel van Zuilen