bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf-Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Trouwalbum demo van trouwreportage

 
 

Op deze pagina is een demo trouwalbum te zien, samengesteld uit diverse trouwreportages die ik als bruidsfotograaf heb gemaakt. Sfeervolle en vrolijke bruidsfotografie vervaardigd in een trouwreportage. Scroll zover naar beneden dat de gehele trouwfoto / slideshow zichtbaar is. Het openen van de slideshow kan wat traag verlopen. Kijken jullie via een iPad of mobiel, kijk dan bij mijn portfolio trouwalbum. (natuurlijk is deze pagina ook met een computer te bekijken) als het laden van de slideshow te lang duurt.

 
     
     
 
 
     
     
 

Dit is een digitaal opgemaakt trouwalbum (in de computer opgemaakt en vervolgens afgedrukt en tot een trouwalbum gebonden). Daarnaast bied ik ook nog diverse andere albums aan, waaronder een mooi handgemaakt (kunst)lederen trouwalbum. Beschikbaar in diverse formaten, kleuren en materialen.

 
 

 
 

Een digitaal trouwalbum wordt aan de hand van jullie wensen door mij opgemaakt, desgewenst de door jullie aangegeven trouwfoto's daarin opgenomen, zodat het album 'op maat' wordt gemaakt. Jullie krijgen de lay-out van het album desgewenst te zien en kunnen dan nog wijzigingen aangeven. Pas als ik jullie akkoord heb ontvangen, wordt het trouwalbum definitief opgemaakt. De buitenkant kan naar wens worden samengesteld, bijvoorbeeld met kunstleder, echt leder, linnen, aluminium, met een foto, een acrylaat en veelal in verschillende kleuren beschikbaar. Het formaat, het aantal bladen en de dikte van de bladen kunnen jullie ook zelf bepalen.

 
     
 

Tijdens een gesprek kunnen we bepalen welk soort album het beste bij jullie smaak en wensen aansluit. Als jullie daarin een keuze hebben gemaakt, bekijken we vervolgens het materiaal, het formaat en de dikte. Aan de hand van jullie input kan ik de exacte prijs bepalen. Op voorhand kan ik jullie desgewenst al een indicatie geven van de kosten. Een gemiddeld trouwalbum bedraagt zo'n € 475,00. Is dat te kostbaar voor jullie? Ik lever al professionele trouwalbums vanaf € 137,50.

 
     
 
trouwalbum door bruidsfotograaf van trouwreportage
 
     
 

Rikkemien fotografie 2018 - trouwalbum demo