bruiloft fotograaf
trouwreportage van moderne bruidsfotografie
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Prijs trouwreportage en trouwalbum

 
 

Elke bruiloft is uniek en elk bruidspaar heeft andere wensen voor bruidsfotografie. Op voorhand is het dan ook lastig aan te geven wat de totale prijs is voor een trouwreportage en eventueel een trouwalbum. Tijdens ons kennismakingsgesprek inventariseer ik dan ook graag jullie wensen voor jullie trouwdag. Jullie kunnen zelf het aantal uur fotografie bepalen, wel of geen trouwalbum, het soort, het formaat, het materiaal van het trouwalbum etc. Als jullie je wensen kenbaar hebben gemaakt, kan ik jullie exact vertellen hoeveel jullie trouwreportage gaat kosten.

 
     
 

Om jullie op voorhand een indruk te geven van de kosten van de trouwreportage, geef ik jullie een indicatie op basis van 6 uur fotografie, zonder en met een tweetal trouwalbums. Meer en minder uren fotografie zijn uiteraard mogelijk. Voor mijn bruidsfotografie hanteer ik een minimum van 3 uur fotografie. Professionele trouwalbums zijn leverbaar vanaf € 137,50.

 
     
 

Bij afname van 8 uur fotografie is een zogenaamde pre-wedding shoot, love shoot, trash-the-dress shoot of een extra uur fotografie tijdens jullie trouwdag inbegrepen. Kijk voor meer informatie hierover op mijn blog. Maar ook een vriendinnen- of vriendenshoot, bijvoorbeeld tijdens je vrijgezellendag, of een familieshoot zijn mogelijk. Jullie kunnen dit invullen op eigen wijze, zowel in soort shoot als op welk tijdstip (voor of na jullie trouwdag).

 
     
  Zijn deze pakketten te uitgebreid voor jullie? Bekijk dan ook de prijzen van mijn bruidsfotografie voor speciale pakketten.  
 

 
 

- Een trouwreportage van 3 uur is mogelijk vanaf € 625,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 3 uur fotografie, tot 150 reiskilometers en een usb stick met de gemaakte trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

Een uur extra bedraagt € 125,00 per uur (4e tot en met 6e uur).

 
     
 

- Een trouwreportage van 6 uur is mogelijk vanaf € 995,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 6 uur fotografie, tot 150 reiskilometers en een usb stick met de gemaakte trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

Een uur extra bedraagt € 85,00 per uur (vanaf 7e uur).

 
     
 

- Een trouwreportage en een luxe handgemaakt trouwalbum is verkrijgbaar vanaf € 1.450,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 6 uur fotografie, tot 150 reiskilometers, leren handgemaakt trouwalbum formaat 30 x 30 cm en bewaardoos, 35 tot 50 foto's (in kleur / zwart-wit en diverse formaten, maar ook collages of foto's met een kleuraccent), het opmaken van het trouwalbum en daarnaast ontvangen jullie een usb stick met de gemaakte trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

 
     
 

- Een trouwreportage en een luxe digitaal trouwalbum is verkrijgbaar vanaf € 1.380,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 6 uur fotografie, tot 150 reiskilometers, leren of linnen trouwalbum formaat 30 x 30 cm met 40 pagina's, diverse foto's (in kleur / zwart-wit en diverse formaten), het opmaken van het trouwalbum en daarnaast ontvangen jullie een usb stick met de gemaakte trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

 
     
 

- Een trouwreportage en een luxe semi-digitaal trouwalbum is verkrijgbaar vanaf € 1.520,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 6 uur fotografie, tot 150 reiskilometers, leren semi-digitaal trouwalbum formaat 30 x 30 cm met 40 pagina's, diverse foto's (in kleur / zwart-wit en diverse formaten), het opmaken van het trouwalbum en daarnaast ontvangen jullie een usb stick met de gemaakte trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

 
     
 

- Een trouwreportage voor de gehele dag is mogelijk vanaf € 1.399,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 12 uur fotografie, tot 150 reiskilometers en een usb stick met de gemaakte en eventueel bewerkte* trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

Een uur extra bedraagt € 85,00 per uur (vanaf 13e uur).

Bij deze trouwreportage is de eerder genoemde pre-wedding of trash-the-dress shoot niet inbegrepen bij de prijs, maar wel extra te boeken voor € 85,00.

 
     
  Is dit pakket te uitgebreid? Kijk dan ook bij de mogelijkheden voor mijn speciale pakketten.  
  Een trouwreportage inclusief 7 uur fotografie en trouwalbum is mogelijk vanaf € 1.240,00.  
  Een trouwreportage inclusief 12 uur fotografie en trouwalbum is mogelijk vanaf € 1.575,00.  
     
  *in kleur / zwart-wit eventueel aangevuld met sepia of ander tint, maar zo jullie willen ook enkele collages en / of foto's met een kleuraccent.  
     
  Twee bruidsfotografen  
  Willen jullie liever twee bruidsfotografen trouwfoto's laten maken tijdens jullie bruiloft? Bij 'twee bruidsfotografen' is hierover meer informatie te lezen.  
     
 
prijs-trouwreportage-en-trouwalbum
 
     
 

Rikkemien fotografie 2017 - prijs trouwreportage en trouwalbum