bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Fotograaf Gouda

 
 

Fotograaf Gouda is onderdeel van de website van fotograaf Rikkemien Posthuma, gespecialiseerd in bruidsfotografie. Naast bruidsfotografie, verzorg ik ook fotoshoots, loveshoots, gezinshoots en familie shoots. Gezellig buiten voor een ongedwongen sfeer en spontane foto's in de stedelijke omgeving van Gouda of in een meer landelijke en groene omgeving. En gaan jullie trouwen en zijn jullie zoekende naar een professionele fotograaf voor jullie huwelijk voor eigentijdse en spontane bruidsfotografie in Gouda of andere plaats? Fotograaf Gouda verzorgt een originele trouwreportage voor jullie, met spontane trouwfoto's en let op het groter geheel maar heeft ook oog voor detail. Fotograaf Gouda werkt niet alleen in of in de omgeving van Gouda, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Montfoort, Woerden, Utrecht, Rotterdam en de rest van Nederland.

 
     
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijzelf als persoon en als bruidsfotograaf, mijn bruidsfotografie, kunnen jullie diverse trouwfoto's en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage naar wens aan te vullen met een trouwalbum naar keuze. Mochten jullie meer informatie willen hebben over een shoot, vraag mij dan om meer info en beschikbaarheid via mail en bellen mag natuurlijk ook.

 
     
 

De gemeente Gouda kent zeven gemeentelijke trouwlocaties, de trouwzaal van het stadhuis op de markt, de spiegeltent, romantisch trouwen in de Museumtuin, museum Gouda in de 15e eeuwse Gasthuiskapel, het Huis van de Stad (tot maximaal 10 personen), de Jeruzalemkapel en Brasserie IJsselweide (aan de zuid-kant van Gouda gelegen, voor meer info Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda, 0182-585990). Bij zowel de Museumtuin als Brasserie IJsselweide kan er buiten getrouwd worden.

 
     
 

Fotograaf Gouda is bij enkele trouwlocaties bekend, waardoor ik jullie mogelijk tips kan geven over bijvoorbeeld de opstelling in de trouwzaal van jullie trouwlocatie. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de trouwfoto's. Hoe is bijvoorbeeld de lichtinval in de zaal en waarmee kunnen en willen jullie rekening houden? En trouwen jullie buiten, met welke zaken kunnen en willen jullie voor jullie zelf en jullie gasten rekening houden? En wellicht kan ik jullie ook meer algemene tips geven voor bijvoorbeeld tijdens de trouwceremonie, maar ook een groepsfoto.

 
 

 
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's met jullie tweeën maken? In en in de omgeving van Gouda zijn hiervoor vele mogelijkheden. In het centrum van Gouda kunnen jullie trouwfoto's maken, zowel romantische foto's als meer artistieke foto's. Het marktplein (voor het stadhuis) is zeer geschikt voor trouwfoto's met het stadhuis op de achtergrond en leent zich ook voor groepsfoto's. Maar misschien willen jullie liever naar een andere locatie? Bijvoorbeeld naar een meer groene omgeving, een park? De Reeuwijkse plassen zijn redelijk in de buurt. En wellicht hebben jullie zelf ideeën. En mocht het onverhoopt regen op jullie trouwdag, dan is een binnenlocatie nodig voor het maken van de foto's.

 
     
 
fotograaf Gouda bruidsfotografie trouwreportage bruidsfotograaf
 
     
 

stadhuis te Gouda

 
     
 

Rikkemien fotografie 2015 - fotograaf Gouda maakt een sfeervolle, eigentijdse en originele trouwreportage en fotoshoot met oog voor detail.