bruiloft fotograaf
contact opnemen met bruidsfotograaf Rikkemien
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Contact met bruidsfotograaf Rikkemien

 
 

Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan kunnen we een (vrijblijvende) afspraak met elkaar maken om jullie wensen voor jullie bruiloft door te nemen, de mogelijkheden te bespreken voor jullie trouwreportage, mijn trouwalbums te bekijken en natuurlijk ook bekijken of het klikt tussen ons.

 
     
 

Werken jullie allebei en spreken jullie liever 's avonds af? Dat is mogelijk, net zoals in het weekend. En natuurlijk is een kennismakingsgesprek ook overdag mogelijk. Jullie kunnen mij mailen of bellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Ik woon in De Meern (vlakbij Utrecht). Trouwen jullie niet in Utrecht, Maarssen, Vleuten, Woerden of andere omliggende plaats? Neem dan zeker ook contact met mij op! Ik reis door geheel Nederland om een trouwreportage te maken.

 
     
 

Rikkemien Posthuma

 
 

De Milan Viscontilaan 19

 
 

3453 RM De Meern (nabij Utrecht)

 
 

06 - 466 97 844

 
 

KvK Utrecht: 30209123

 
 

info@rikkemienfotografie.nl

 
 

www.rikkemienfotografie.nl

 
     
  Mailen jullie vanaf een hotmail of gmail adres (of ander mailadres)? Plaats mijn mailadres dan in jullie adressenboek / op een lijst met veilige contactpersonen of iets dergelijks. Dit voorkomt dat mijn mail / reactie in jullie spambox terecht komt (vooral bij hotmail en gmail adressen het geval). Mijn mailbox stuurt jullie automatisch direct een ontvangstbevestiging toe. Ontvang je die niet direct, check dan zeker je spambox. Een mobiel nummer vermelden in je mail voorkomt dit ook, dan stuur ik je een sms of whatsapp bericht ter bevestiging.  
     
 

Je kunt me volgen op Facebook: www.facebook.com/Rikkemienbruidsfotografie, klik op 'vind ik leuk' en dan blijf je automatisch op de hoogte van alle nieuwe blogs en informatie die ik plaats over trouwen in het algemeen .

 
     
 

Zouden jullie bij het versturen van een mail de volgende informatie willen vermelden?

 
 

- jullie namen

 
 

- jullie trouwdatum en trouwlocatie

 
 

- telefoonnummer plus adresgegevens

 
 

- jullie mailadres (voorzover dat niet duidelijk is uit jullie mail)

 
  - eventueel informatie over / planning van jullie trouwdag  
 

- eventuele vragen, wensen of opmerkingen

 
     
  Belangrijk om te weten: op het moment dat jullie mij de opdracht geven om jullie bruiloft te mogen fotograferen, plaats ik jullie bruiloft in mijn agenda en ben ik niet meer beschikbaar op jullie trouwdag voor een ander bruidspaar. Tot dat moment, bijvoorbeeld als jullie vragen naar mijn beschikbaarheid of een afspraak ingepland hebben, bestaat de mogelijkheid dat een ander bruidspaar mij direct boekt voor jullie trouwdag.  
     
 
contact-bruidsfotograaf-Rikkemien
 
     
 

Rikkemien fotografie 2018 - bruidsfotograaf Utrecht