bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf Woerden

 
 

Welkom op de website van Rikkemien Posthuma, bruidsfotograaf Woerden. Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele trouwfotograaf in Woerden of andere plaats? Bruidsfotograaf Woerden maakt een sfeervolle en originele trouwreportage voor jullie en heeft oog voor detail. Bruidsfotograaf Woerden werkt niet alleen in Woerden, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Utrecht, Maarssen, Vleuten, Harmelen, De Meern, Haarzuilens, IJsselstein, Nieuwegein en de rest van Nederland.

 
     
 
bruidsfotograaf Woerden trouwreportage
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, kunnen jullie trouwfoto's bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage.

Trouwen jullie in de trouwzaal van het stadhuis of in de vorstelijke omgeving van Grand Kasteel Woerden in de Ridderzaal Floris V of in de sfeervolle trouwzaal van stadsmuseum Woerden? Bruidsfotograaf Woerden is er bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn en ik kan jullie mogelijk tips geven over bijvoorbeeld de opstelling in de trouwzaal. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's.

 
     
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie tweeën maken? Park Bredius (of Brediuspark) of het park bij de Watertoren (zie foto hierboven) lenen zich uitstekend hiervoor.

 
     
 
bruidsfotograaf-woerden-varen-naar-kasteel-woerden
bruidsfotograaf-woerden-kasteel-woerden
 
 

aankomst per boot bij Grand Kasteel Woerden

trouwzaal Grand Kasteel Woerden

 
     
 

Rikkemien fotografie 2013 - bruidsfotograaf Maarssen maakt eigentijdse trouwreportage met oog voor detail