bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf Wijk bij Duurstede

 
 

Bruidsfotograaf Wijk bij Duurstede is onderdeel van de website van bruidsfotograaf Rikkemien Posthuma. Jullie gaan trouwen en zijn zoekende naar een professionele bruidsfotograaf voor vrolijke bruidsfotografie in Wijk bij Duurstede, bijvoorbeeld voor een bruidsreportage bij kasteel Duurstede, of andere plaats? Ik maakt een sfeervolle, spontane en originele bruidsreportage voor jullie, let op de emotionele momenten en heb oog voor details. Ik ben niet alleen werkzaam in Wijk bij Duurstede, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Driebergen, Zeist, Houten, Utrecht en de rest van Nederland.

 
     
 

Bruidsfotografie

 
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, over mijzelf en mijn werk als bruidsfotograaf, kunnen jullie diverse trouwfoto's, een bruidsreportage en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een bruidsreportage, naar wens aan te vullen met een trouwalbum of luxe foto bewaarbox naar keuze.

 
     
 

De gemeente wijk bij Duurstede kent een drietal gemeentelijke trouwlocaties. De bekendste is wellicht Kasteel Duurstede en er kan uiteraard ook getrouwd worden bij het mooie stadhuis of het gemeentehuis.

 
     
 

Bruidsfotograaf Wijk bij Duurstede is bij enkele locaties bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn en ik kan jullie mogelijk tips geven over bijvoorbeeld de opstelling in de trouwzaal van jullie trouwlocatie. Vaak zijn er meerdere opstellingen mogelijk. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's. Hoe is bijvoorbeeld de lichtinval in de zaal en waarmee kunnen en willen jullie rekening houden. Mogelijk goed om over na te denken, dan hoef je achteraf niet te zeggen "Had ik maar geweten dat ..."

 
     
 

Bruidsreportage

 
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie tweeën maken? In en in de omgeving van Wijk bij Duurstede zijn vele mogelijkheden. In Wijk bij Duurstede kunnen jullie trouwfoto's maken, zowel romantische foto's als meer artistieke foto's. De stad als achtergrond in jullie trouwfoto's verwerkt of meer groen van een park verwerkt in jullie trouwfoto's of juist een combinatie van deze twee. Maar misschien willen jullie liever naar een andere locatie? En wellicht hebben jullie zelf ideeën.

 
     
 
bruidsfotograaf Wijk bij Duurstede - bruidsfotografie
 
     
 

Rikkemien fotografie 2013

 
 

bruidsfotograaf Wijk bij Duurstede maakt moderne bruidsfotografie en een vrolijke, sfeervolle en originele bruidsreportage met oog voor detail.