bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf Vleuten

 
 

Welkom op de website van bruidsfotograaf Vleuten van Rikkemien Posthuma. Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele trouwfotograaf in Vleuten of andere plaats? Bruidsfotograaf Vleuten maakt een sfeervolle en originele trouwreportage voor jullie. Bruidsfotograaf Vleuten werkt niet alleen in Vleuten, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Utrecht, Maarssen, De Meern, Woerden, Harmelen, Haarzuilens, Breukelen, IJsselstein en de rest van Nederland.

 
     
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, kunnen jullie trouwfoto's en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage.

 
     
 

Trouwen jullie bij het wijkservicentrum Vleuten - De Meern of bijvoorbeeld in het monumentale pand van de Villa van Vleuten of bij Anafora? Bruidsfotograaf Vleuten is er bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn en ik kan jullie mogelijk tips geven over bijvoorbeeld de opstelling tijdens de ceremonie. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's.

 
     
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie tweeën maken? De Haarrijnse Plas of het Maxima Park (voorheen Leidsche Rijn Park) lenen zich uitstekend hiervoor, maar uitwijken naar omliggende plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Of misschien willen jullie wel naar de bruidsende binnenstad van Utrecht. En wellicht hebben jullie zelf ideeën.

 
     
 

Op mijn blog is een trouwreportage gemaakt in Vleuten te bekijken.

 
     
 
bruidsfotograaf Vleuten trouwreportage
 
     
 

Vleuten - Haarrijnse Plas

 
     
 

Rikkemien fotografie 2013 - bruidsfotograaf Vleuten maakt sfeervolle trouwreportage met oog voor detail