bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf Houten

 
 

Bruidsfotograaf Houten is onderdeel van de fotografiesite van bruidsfotograaf Rikkemien Posthuma. Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele trouwfotograaf in Houten of andere plaats? Bruidsfotograaf Houten maakt een sfeervolle, eigentijdse en vrolijke trouwreportage voor jullie en heeft oog voor detail. Bruidsfotograaf Houten werkt niet alleen in Houten, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Utrecht, Montfoort, Nieuwegein, Zeist en de rest van Nederland.

 
     
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, kunnen jullie trouwfoto's en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage naar wens aan te vullen met een trouwalbum.

 
     
  De gemeente Houten kent een aantal gemeentelijke trouwlocaties en daarnaast is het ook mogelijk om zelf een trouwlocatie aan te wijzen, bijvoorbeeld bij jullie thuis of op een mooie plek buiten. Dit laatste moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen, op te vragen bij de gemeente Houten. De gemeentelijke trouwlocaties zijn: De Raadzaal, De Roskam, Makeblijde, Studio 19C, Landgoed Wickenburgh en Het Oude Station.  
     
  Jullie kunnen zelf een ambtenaar kiezen van buiten de gemeente of een voorkeur aangeven voor een buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (BABS) van de gemeente Houten. Een leuke en enthousiaste BABS van de gemeente Houten is Dennis van der Steen,.  
     
  Bij veel trouwlocaties in de buurt van Houten ben ik bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn. Mogelijk kan ik jullie tips geven over bijvoorbeeld de opstelling tijdens de ceremonie. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's.  
     
  Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie tweeën maken? In en in de omgeving van Houten zijn vele mogelijkheden. Wat te denken van Makeblijde, Vreeswijk of stad Utrecht? En wellicht hebben jullie zelf ideeën.  
     
 
bruidsfotograaf Houten trouwreportage
 
     
 

Rikkemien fotografie 2018 - bruidsfotograaf Houten voor een sfeervolle en vrolijke trouwreportage met oog voor detail