bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf Harmelen

 
 

Welkom op de website van Rikkemien Posthuma, bruidsfotograaf Harmelen. Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele trouwfotograaf in Harmelen of andere plaats? Bruidsfotograaf Harmelen maakt een sfeervolle en originele trouwreportage voor jullie en heeft oog voor detail. Bruidsfotograaf Harmelen werkt niet alleen in Harmelen, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Utrecht, Woerden, Vleuten, Haarzuilens, Gouda en de rest van Nederland.

 
     
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, kunnen jullie trouwfoto's en een trouwalbum bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage.

 
     
 

In Harmelen is de Kloosterhoeve de trouwlocatie. Bruidsfotograaf Harmelen is bij de Kloosterhoeve bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn. Mogelijk kan ik jullie tips geven over bijvoorbeeld de opstelling in de trouwzaal. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's.

 
 

 
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie tweeën maken? Het park in Harmelen leent zich hiervoor, maar uitwijken naar Woerden, kasteel de Haar, het Leidsche Rijn park of Utrecht is natuurlijk ook mogelijk. En wellicht hebben jullie zelf ideeën.

 
     
 
bruidsfotograaf Harmelen trouwreportage
 
     
 

Rikkemien fotografie 2013 - bruidsfotograaf Harmelen maakt eigentijdse trouwreportage met oog voor detail