bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf De Meern

 
 

Welkom op de website van bruidsfotograaf De Meern van Rikkemien Posthuma. Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele trouwfotograaf in De Meern of andere plaats? Bruidsfotograaf De Meern maakt een sfeervolle, originele en eigentijdse trouwreportage voor jullie. Bruidsfotograaf De Meern werkt niet alleen in De Meern, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Utrecht, Vleuten, Maarssen, Woerden, Harmelen, Haarzuilens, Breukelen, Montfoort, IJsselstein en de rest van Nederland.

 
     
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, kunnen jullie trouwfoto's en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage.

 
     
 

Bij veel trouwlocaties in de buurt van De Meern ben ik bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn. Mogelijk kan ik jullie tips geven over bijvoorbeeld de opstelling tijdens de ceremonie. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's.

 
     
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie tweeën maken? In de omgeving van De Meern zijn De Haarrijnse Plas of het Maxima Park (voorheen Leidsche Rijn Park) geschikt, maar uitwijken naar omliggende plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Of misschien willen jullie wel naar de bruidsende binnenstad van Utrecht. En wellicht hebben jullie zelf ideeën.

 
     
 
bruidsfotograaf-de-meern-trouwreportage
 
     
 

Rikkemien fotografie 2013 - bruidsfotograaf De Meern maakt sfeervolle en eigentijdse trouwreportage met oog voor detail