bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf Breukelen

 
 

Bruidsfotograaf Breukelen is onderdeel van de website van Rikkemien Posthuma. Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een professionele trouwfotograaf in Breukelen of andere plaats? Bruidsfotograaf Breukelen maakt een sfeervolle, spontane en originele trouwreportage voor jullie en heeft oog voor detail. Bruidsfotograaf Breukelen werkt niet alleen in Breukelen, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Maarssen, Utrecht, Loenen aan de Vecht, Vinkeveen en de rest van Nederland.

 
     
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, kunnen jullie diverse trouwfoto's en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage desgewenst aan te vullen met een trouwalbum naar keuze.

 
     
 

Trouwen in Breukelen is trouwen in de gemeente Stichtse Vecht. De gemeente Stichtse Vecht heeft veel mooie trouwlocaties bestaande uit gemeentelijke trouwlocaties (bijvoorbeeld Boom en Bosch in Breukelen, Goudestein in Maarssen en Slot Zuylen in Oud-Zuylen / Maarssen) en niet gemeentelijke trouwlocaties (bijvoorbeeld de Nonnerie, Kerk Oud Zuilen en Boot M.S. de Tijd (Rederij de Tijd). Naast Boom en Bosch kent Breukelen ook nog de trouwlocatie Nyenrode Business Universiteit, sinds 2011 is dit een officiële trouwlocatie, maar wel alleen in het weekend beschikbaar. En ook kan er getrouwd worden bij De Olifant.

 
     
 

Bruidsfotograaf Breukelen is er bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn en ik kan jullie mogelijk tips geven over bijvoorbeeld de opstelling in de trouwzaal van jullie trouwlocatie. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's. Hoe is bijvoorbeeld de lichtinval in de zaal en waarmee kunnen en willen jullie rekening houden. Of trouwen jullie op een boot al varende over de Vecht, waarmee kunnen en willen jullie dan rekening mee houden.

 
 

 
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie tweeën maken? In en in de omgeving van Breukelen zijn vele mogelijkheden. De trouwlocaties zelf kennen hiervoor goede mogelijkheden, maar misschien willen jullie liever naar een andere locatie? De tuin van Goudestein of het verderop gelegen Slot Zuylen leent zich uitstekend hiervoor, maar uitwijken naar de Vinkeveense of Loosdrechtse plassen of de Haarrijnse Plas in Vleuten of de dorpse omgeving van Maarssen is natuurlijk ook mogelijk. Of misschien wel naar de bruidsende binnenstad van Utrecht? En wellicht hebben jullie zelf ideeën.

 
     
 
 
     
 

Boom en Bosch - aankomst bruidspaar met gasten per boot over de Vecht

 
     
 

Rikkemien fotografie 2013 - bruidsfotograaf Breukelen maakt eigentijdse en sfeervolle trouwreportage met oog voor detail