bruiloft fotograaf
bruidsreportage
 
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft
 
 
 

Bruidsfotograaf Gouda

 
 

Bruidsfotograaf Gouda is onderdeel van de website van bruidsfotograaf Rikkemien Posthuma. Jullie gaan trouwen en zijn zoekende naar een professionele bruidsfotograaf voor eigentijdse en spontane bruidsfotografie in Gouda of andere plaats? Bruidsfotograaf Gouda maakt een sfeervolle, spontane en originele trouwreportage voor jullie en heeft oog voor detail. Bruidsfotograaf Gouda werkt niet alleen in Gouda, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Montfoort, Woerden, Utrecht en de rest van Nederland.

 
     
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, over mijzelf, kunnen jullie diverse trouwfoto's en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage naar wens aan te vullen met een trouwalbum naar keuze.

 
     
 

De gemeente Gouda kent vier gemeentelijke trouwlocaties, de trouwzaal van het stadhuis op de markt (voor meer info: 088-0001525, Markt 1, 2801 JG Gouda), de spiegeltent, romantisch trouwen in de Museumtuin en het Huis van de Stad (tot maximaal 10 personen). Bij de Museumtuin kan er buiten getrouwd worden.

 
     
 

Bruidsfotograaf Gouda is bij enkele locaties bekend en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn en ik kan jullie mogelijk tips geven over bijvoorbeeld de opstelling in de trouwzaal van jullie trouwlocatie. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's. Hoe is bijvoorbeeld de lichtinval in de zaal en waarmee kunnen en willen jullie rekening houden. En trouwen jullie buiten, met welke zaken kunnen en willen jullie voor jullie zelf en jullie gasten rekening houden?

 
 

 
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie tweeën maken? In en in de omgeving van Gouda zijn vele mogelijkheden. In het centrum van Gouda kunnen jullie trouwfoto's maken, zowel romantische foto's als meer artistieke foto's. Het marktplein (voor het stadhuis) is zeer geschikt voor trouwfoto's met het stadhuis op de achtergrond en leent zich ook voor groepsfoto's. Maar misschien willen jullie liever naar een andere locatie? Bijvoorbeeld naar een meer groene omgeving? De Reeuwijkse plassen zijn redelijk in de buurt. En wellicht hebben jullie zelf ideeën.

 
     
 
bruidsfotograaf Gouda | moderne bruidsofotografie
 
     
 

Gouda - op de markt bij het stadhuis

 
     
 

Rikkemien fotografie 2015 - bruidsfotograaf Gouda maakt moderne, sfeervolle en originele trouwreportage met oog voor detail