bruiloft fotograaf
bruidsfotograaf Rikkemien
bruidsfotograaf Rikkemien portfolio-trouwreportage trouwreportage-en-trouwalbum-de-prijs trouwalbum van trouwreportage bruidsfotograaf-werkwijze wie-is-bruidsfotograaf-Rikkemien blog over bruidsfotografie van trouwfotograaf contact met bruidsfotograaf Rikkemien
trouwen-en-handige-bedrijven-voor-je-bruiloft

Avondvierdaagse Leidsche Rijn

Van 19 t/m 22 juni 2018 is de 10e editie van de avondvierdaagse Leidsche Rijn. Op dinsdag, woensdag en donderdag worden de wandelaars gefotografeerd door Rikkemien fotografie. Vanaf woensdag zijn de foto's van de dag ervoor via deze website te bekijken middels een slideshow. De foto's kunnen, tegen een geringe vergoeding, gedownload worden voor eigen gebruik. Ook kunnen de foto's aangekocht worden voor een afdruk op fotopapier of ander materiaal. Klik op de foto hier beneden en een slideshow zal zich automatisch openen (dit kan de eerste keer wat traag verlopen ivm het laden van de slideshow). Na de slideshow volgt een webshop.

     
     
  Wilt u een of meerdere foto's aanschaffen voor commercieel gebruik, neemt u dan eerst contact op met Rikkemien fotografie via de mail (info@rikkemienfotografie.nl).  
     
     
     
     
 
                 
avondvierdaagse-Leidsche-Rijn-dinsdag
avondvierdaagse-Leidsche-Rijn-woensdag
 
avondvierdaagse-Leidsche-Rijn-donderdag
     
 

dinsdag 19 juni 2018

woensdag 20 juni 2018

donderdag 21 juni 2018

 
 
 
pincode f51c8
 
pincode 69b7b
 
pincode fe493
     
 
     
  Naast de foto's bekijken en downloaden naar de computer, kunnen de foto's ook bekeken en gedownload worden naar een mobiel apparaat (telefoon / tablet). Download hiervoor eerst de app, beschikbaar voor Android en iOS en gebruik de pincode zoals per dag hierboven is weergegeven:  
  - Android app installeren  
  - iOS app installeren  
  Het downloaden van de app is alleen nodig, indien u via uw mobiel of tablet de foto's wilt bekijken en bestellen.  
     
  Wilt u foto's van verschillende dagen bestellen? In de webstore kunt u de foto's van de verschillende dagen bundelen, zodat u slechts eenmaal de administratie- en verzendkosten hoeft te voldoen.  
     
  Bent u enthousiast geworden over mijn foto's? Overweegt u dan eens een fotoshoot. Voor de avondsvierdaagse Leidsche Rijn 2018 deelnemers nu met een aantrekkelijk korting.  
 
 

Fotograaf Rikkemien maakt sfeervolle foto's van de avondvierdaagse Leidsche Rijn.

 
 

Rikkemien Posthuma - De Milan Viscontilaan 19 - 3453 RM De Meern (bij Utrecht) - M: 06-46697844

 
 

Rikkemien fotografie 2018